YAZARLAR

Web sitemizde bulunan tüm yazılar, yazarının mülkiyetindedir. Yazı içerikleri Vakıf Yönetim Kurulu tarafından denetlenmekte ve yayınlanmaktadır. Yazarının izni olmadan yazılar başka bir amaç için kullanılamaz. Yazı içeriklerine ait düzeltme, eleştiri gibi konularda lütfen sayfanın altında bulunan formu kullanın. Web sitesinde yayınlanmak üzere yazı gönderiminde bulunmak isteyenler atmani@atmani.org e-posta adresine yazılarını gönderebilirler.

BİR RİVAYETTEN YOLA ÇIKARAK İKİ BELGEYE ULAŞTIK

BİR RİVAYETTEN YOLA ÇIKARAK İKİ BELGEYE ULAŞTIK. ŞAYET BAŞKA HİÇBİR BELGE YOKSA YERİNE GÖRE RİVAYETLERİN İŞLENMESİNDEN ASLA ÇEKİNMEMELİ RİVAYETLER KÜÇÜMSENMEZ.Ama Aşiretli olup, bu topraklara ilk gelenimiz MUSİ XARDİ Dedemizdir. Çok değil 2012 yılına kadar bunu bilmiyorduk.

Yazı Başlığı

Yazı özet, yazı özet...Yazının özeti, yazının özeti… Yazının özeti, yazının özeti….Yazının özeti, yazının özeti… Yazının özeti, yazının özeti….Yazının özeti, yazının özeti… Yazının özeti, yazının özeti….Yazının özeti, yazının özeti… Yazının özeti, yazının özeti….Yazının özeti, yazının özeti… Yazının özeti, yazının özeti….Yazının özeti, yazının özeti… Yazının özeti, yazının özeti….Yazının özeti, yazının özeti… Yazının özeti, yazının özeti….

Yazı Başlığı

Yazı İçeriği